dijous, 8 de desembre del 2011

> "Edició especial" dels Setze Petges i Notícia sorpresa

El 21 de Novembre vaig tenir el plaer d'assistir a la presentació del llibre “Edició especial”, a càrrec dels Setze Petges. La presentació d'aquest llibre, (el segon que publiquen els Setze Petges) es va realitzar a l'Ateneu Barcelonès amb els parlaments dels escriptors Maria Barbal i Isidre Grau, i una posada en escena esbojarrada a càrrec de tots els autors, representant les baralles entre els reporters i el redactor d'un diari per tal d'editar l'exemplar que presentaven.

I és que “Edició especial” recull 20 relats dels autors, agrupats com si es tractés d'un diari d'actualitat (el temps, opinió, esports, editorial, fins i tot l'horòscop i els mots encreuats, entre altres seccions). Per arrodonir la originalitat d'aquest llibre, cada relat està introduït per les minimalistes il·lustracions de la Sara Cendan.

Els Setze Petges, és un grup d'autors formats a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, que l'any 2004 van publicar el seu primer treball conjunt. Tot el llibre es un sentit homenatge literari a una de les seves integrants (la Rosa Muxí, desapareguda l'any passat).




En definitiva un gran treball conjunt editat per Editorial Monflorit, original i entretingut, que es llegeix pràcticament en una tarda, o assaborint per separat les petites perles que ens ofereixen els seus autors. Per més informació de l'edició del llibre i els seus components, aquí teniu l'enllaç al seu bloc: “setze Petges

NOTÍCIA D'ÚLTIMA HORA!!!!!!!: Ja vaig detectar en la presentació del llibre una besant folla dels seus components, cosa que he confirmat quan he rebut una invitació a unir-me als Setze Petges ....... proposta deshonesta que no he pogut, ni he volgut refusar. Pugeu l'ancora, engegueu motors, salpem camí cap el desconegut amb un nou grumet a bord!




8 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

Doncs a veure quines petjades deixeu!

◊ dissident ◊ ha dit...

Millor desplegueu les veles i que bufe bon vent xDDDD

Sort amb el teu nou projecte!!!

Sara Cendán Masip ha dit...

Enhorabona!
Ens veiem aviat doncs.
Salutacions minimalistes. ;)

Igor ha dit...

E la nave va. Sergi, tio, com m'alegra aquesta notícia.

Igor ha dit...

E la nave va. I és sabut que les bones barques creuen les tempestes.
Sergi, tio, quina bona notícia!!!

Setze Petges ha dit...

Ens encanta la imatge que has posat en el teu bloc. Ets molt benvingut i no dubtem que la teva aportació enriquira molt el bagatge d'aquest vaixell que compartim.

Elfreelang ha dit...

Enhorabona senyor de les petges!

Laura T. Marcel ha dit...

No puc menys que felicigtar-te per tot això que portes entre mans que no ès poc. I la veritat que ho fas molt bé. Així que anims que la feina ben feta no te fronteres, ja ho saps.