dimarts, 11 de març de 2014

> El final del camí (The end of the way), participa al Weekend Challenge de Vimeo

The end of the way from Magda Revetllat on Vimeo.Aquest cap de setmana he tingut la sort que Magda Revetllat em convidés a col·laborar en un dels molts projectes en que treballa.
La Magda és pintora, il·lustradora i sovint treballa amb les tecnologies digitals i el vídeo per crear obres en col·laboració amb músics, escriptors i altres artistes que després difon a la Xarxa.
Tot i la meva experiència (nul·la) davant la càmera no he pogut refusar de participar. El repte al que ens enfrontàvem era el de crear una peça visual que narrés una història per participar en un dels concursos “Weekend Challenge” que organitza la xarxa de vídeo art Vímeo. Les bases d’aquest concurs són poques però estrictes: hi ha quatre dies per pujar la peça a concurs (avui dimarts era l’últim dia), Ha de tenir una extensió curta (màxim, uns dos minuts) i, en aquesta ocasió, la gravació de la càmera havia de ser en un únic pla seqüència sense talls.
El so és va enregistrar dissabte per la tarda i les imatges pel vídeo les vam rodar el diumenge pel matí a la platja de la Barceloneta. Després, Magda va fer la seva màgia i ja ha entrat ha concurs. Aquí en teniu el resultat! ;)

El relat que vaig escollir pel vídeo és: “El Final del Camí”, amb el que vaig quedar finalista al VII Premi Literari de Narrativa Breu 2011 Districte V”, recull que va ser publicat per l’editorial Montflorit.En el següent enllaç podeu veure tots els vídeos dels concurs “Weekend Challenge” organitzat per Vimeo:
Weekend Challenge

En el següent enllaç podeu veure “My name is Pip” el vídeo que Magda va realitzar per la III Trobada CFFTE organitzada a la biblioteca Elisenda de Montcada i Reixac el passat mes de gener:
"My name is Pip"

En el següent enllaç teniu el web de Magda Revetllat on podreu seguir el seu treball i les últimes exposicions:
Magda Revetllat2 comentaris:

Magda ha dit...

Uiii, que no passaré per la porta amb tot això que dius.

Fins la propera!

Igor ha dit...

Caram, mai un vídeo tan tranquil havia acompanyat tan bé un relat fosc, de venjança.
I no, no és gens aburrit i no sé el perquè.
Magnífic.