dilluns, 22 de desembre del 2014

> #Cuentosbreves de TERROR Hispanoamericanos

Com a regal de Nadal, tinc el plaer d'oferir-vos, la publicació de l'e-book «#CuentosBreves de TERROR Hispanoamericanos», en el que he pogut participar amb dos relats: «Lágrimas de Pollock» i «Lazos Familiares». Per arrodonir el regal, d’es d’avui i fins divendres dia 26, la descarrega del llibre es GRATUITA al següent enllaç:

#Cuentosbreves de TERROR Hispanoamericanos a Amazon


L’antologia, a càrrec de l’equip de «Te cuento un Tweet» (Guillermo Pereira, Paulo Oñate, Javier Campos i Sebastián Pizarro), que, des de Xile, treballa per la difusió del relat i el microrelat (també, amb força empenta des de la xarxa social de Twitter), acaba de publicar-se avui mateix.

El recull, prologat per Guillermo Pereira M. i amb il·lustracions dels mateixos Paulo Oñate O., Sebastián Pizarro B. I Javier Campos S., inclou un total de 25 relats d’autors de Xile, Mèxic, Espanya, Argentina i Catalunya.

Només comentar-vos que, si bé, «Lágrimas de Pollock» és un relat de sang i fetge inspirat per les experiències que, sovint, m’explica una amiga infermera que treballa a l’Hospital del Mar de Barcelona, «Lazos Familiares», té un regust i una inclinació (al menys en la seva concepció) pel tipus de relats que ens regalava el mestre Poe.

Desitjar-vos a tots Bones Festes i que gaudiu d'un terrorífic Nadal, acompanyats, sempre que sigui possible, d'una bona lectura.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Nadal terrorífic? D'això ja s'encarrega la meva família :P

sergi g. oset ha dit...

Doncs amb compte amb els regals sorpresa i els petons de la mort :D
Bones Festes!