diumenge, 18 d’octubre del 2015

> Whitney (hiperbreus de fantasmes 03)



Whitney

El «Grans Èxits» que publicà la companyia discogràfica per commemorar l’aniversari de la mort de la diva incloïa una pista addicional de regal per a mitòmans: una psicofonia de quinze minuts de durada que repetia, sense pietat, una versió des de «El Més Enllà» de la tornada del tema central de The Bodyguard més esgarrifosa que la original, si és que això és possible.





“Em sonen els teus fantasmes” és una sèrie curta de minificcions creada específicament per l’esdeveniment, celebrat el passat 18 de setembre i organitzat per Ignacio J, Borraz al “Me suenan Tus Letras”, Jamming bar, Vila de Gràcia. El tema que dona cohesió a aquestes hiperbreus és el dels fantasmes.
Pujaré un d’aquests hiperbreus al blog cada diumenge d’octubre. Feliç celebració de la castanyada. Feliç celebració del naixement del poeta britànic del romanticisme John Keats (1795).




4 comentaris:

microfragments ha dit...

:)
L'humor i el terror, sovint tan pròxims...

Molt bo, Sergi!


Vicent

Oliva ha dit...

LA PSICOFONIA LA VAN FER AVANS O DESPRES DEL TRASPAS DE LA SEVA FILLA?. EN TENS CONEIXAMENT?. ET SEMBLARA UNA "FRICADA",DE CREIENT "SPIRITA" TONTAINA,QUE HO SOC EN PART,PERO SI ES TAN DESESPERADA...

sergi g. oset ha dit...

Microfragments: sempre he pensat què és sà que vagin de la mà! ;D

sergi g. oset ha dit...

Oliva: doncs no sé... només és tracta d’un microrelat, d’una ficció. ;D