dilluns, 10 de setembre del 2012

> Revista CATARSI número 9 - projecte Verkami

Catarsi (com molts ja sabreu), és una revista de relats de gènere en català que dona difusió als autors del nostre país i alhora es preocupa de traduir al català autors reconeguts o premiats en altres llengües. La seva llarga trajectòria portada amb pocs mitjans i molta tossuderia els ha permès d'editar fins al dia d'avui vuit números exquisits, donant a conèixer nous autors i el treball de diversos il·lustradors.

El seu camí també els ha dut a col·laborar amb l'Associació de Relataires en Català engegant un concurs de relats que aquest any veu la seva segona edició. De la mateixa manera Catarsi promou i es particip de les “Ter-Cat” (Tertúlies Catalanes de ciència-ficció, fantasia i Terror), vaja que els nois són inquiets i es mouen el que calgui per fer difusió del gènere en català.

El seu desig immediat és poder publicar el número 9 de la revista, i donada la actual situació han optat per fer-ho mitjançant el sistema de micro mecenatge proposat per Verkami. Avui comença aquest projecte, tenen 40 dies per recaptar la xifra necessària (300,-€).

Per una petita quantitat podem ajudar a que aquest projecte tiri endavant i de pas evitar que una altre publicació especialitzada en relats de gènere i en català desaparegui. Cada aportació serà ben rebuda i tindrà la seva petita (o gran) recompensa.

Us deixo l'enllaç al projecte a Verkami:
Catarsi - Verkami
L'enllaç al bloc de Catarsi:
revista Catarsi
L'enllaç a la pàgina de facebook de Catarsi:
Catarsi facebook

Gràcies. ^_^