dissabte, 27 d’octubre del 2012

> Sexe Mòbil Singular, SMS il·lustrat. (Projecte Verkami).

En temps de crisi hi ha gent que s'encongeix i es queda atemorida i hi ha gent valenta que multiplica els esforços per continuar endavant amb projectes estimulants i engrescadors.

La Marta Pérez i Sierra, poetessa, relataire i blocaire encapçala els primers llocs d'aquesta segona categoria.

Fa dotze anys va publicar “Sexe Mòbil Singular” amb la editorial Viena edicions, un poemari eròtic en que totes les composicions tenien en comú els 160 caràcters d'un missatge de telèfon mòbil en la seva estructura.

Fa dos anys va començar a presentar-los en els “Vernissatges poètics”, recitals en companyia de la Melània Gómez i en Joan Opí, i amb acompanyament musical a càrrec d'en Genís Lleopart. Llavors diversos il·lustradors i pintors comencen a treballar amb ells en aquestes presentacions mostrant les seves obres inspirades en el recull de poemes.

El següent pas no podia ser un altre què el que ara la Marta ens presenta mitjançant l'ambiciós projecte de micro mecenatge amb Verkami: “Sexe Mòbil Singular il·lustrat”, una nova edició del mateix recull de poemes amb 53 il·lustracions de 30 creadors visuals. La publicació està prevista amb l'editorial barcelonesa Pol·len Edicions.

El mecenatge inclou la possibilitat de rebre lots de postals dels artistes, descàrrega digital, llibres signats i lots de llibres.

Podeu trobar tota la informació i un munt d'il·lustracions aquí:

Sexe Mòbil a Verkami

El bloc de la Marta amb informació de la seva producció literària:

bloc de la Marta Pérez i Sierra

I per tancar aquest post us deixaré amb dos suggeridors poemes que vaig tenir ocasió d'enregistrar en viu el passat 08 de setembre al recital poètic musical celebrat amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya en el saló de Pedra de l'ajuntament d'Argentona:

"Ploma d'estruç" (Marta Pérez i Sierra, Joan Opí i Genís Lleopart).



"Tu pertanys a la ràdio, jo a la lluna" (Melània Gómez, Joan Opí i Genís Lleopart).



4 comentaris:

marta perez i sierra ha dit...

Sergi, moltes gràcies! Ha estat una sorpresa!

Igor ha dit...

collons, m'he mirat les il.lustracions i els poemes. Quian qualitat, a més de bons versos ha sabut arreplejar bons artistes.
Bon suggeriment, salut.

Elfreelang ha dit...

en quan pugui m'hi passaré per verkami ! molt bona idea fer-ne ressò en el teu bloc...

El veí de dalt ha dit...

Pinta bé.