diumenge, 4 de novembre del 2012

> Paràsits Mentals (al carrer).

(Parada d'en Carles al Passeig Maragall 125)

El dissabte 27 d'octubre “Paràsits Mentals” va sortir al carrer de la mà de l'escriptor independent Carles Alonso, autor dels llibres “Els Gravitants – Los Desprendidos” i “Els Ploramiques – Los Lloricas”. En Carles ha optat per editar els seus llibres en castellà i català mitjançant el sistema de micromecenatge. Ell mateix gestiona la distribució, venda i presentació de la seva obra, i també fa la d'altres autors que han optat per l'autoedició i la col·laboració conjunta.

(En Carles Alonso, autor de "Els Ploramiques")

Els Ploramiques

Els Gravitants

Així, “Paràsits Mentals” passa a formar part del “catàleg” que mou en Carles i que inclou a més d'escriptors, a il·lustradors i dibuixants de còmic. A la seva parada es poden trobar les obres següents:

L'antologia poètica de denúncia social de l'autor José Icaria, present amb “Malestar en el Paraíso”, poemari conceptual que retrata de forma incisiva les misèries de la guerra, la destrucció, la mentida, però on també hi ha lloc per l'esperança.

(José Icaria, autor de "Malestar en el Paraíso")

Malestar en el Paraíso

El llibre infantil “La Sombra de la Mariposa” de la il·lustradora Vanesa Duque amb Maria Amparo García, i els quaderns de la mateixa Vanesa.

art de Vanesa Duque

Les il·lustracions interiors i de la coberta de "Los lloricas" a càrrec de la Beatríz Caetano.

art de Beatriz Caetano

El còmic “Humor bavós, la tira dels cargols” d'en Franchu, dibuixant, humorista gràfic i guionista. El llibre recull 125 tires de pròpia factura o en col·laboració amb reconeguts dibuixants on els protagonistes són els cargols.

Humor Bavós

“El Señor de Àger”, de Francisco Manuel Alonso Espinosa, novel·la històrica centrada en la reconquesta del segle XI i en un dels cavallers més influents de la cristiandat, Arnau Mir de Tost.

El Señor de Àger

1 comentari:

Igor ha dit...

Hòstia, assisseteixo al.lucinat. Es com si de cop haguessin canviat tot el decorat. L'autoedició, ara sí, és el futur. I el micromecentatge una bona eina.
Salut.
Molt bones les fotos. El present i la gent.