dijous, 28 de febrer del 2013

> Sílvia Armangué guanyadora del V certamen “Paraules a Icària” de poesia.

Aquest post no pretén ser una crònica del lliurament de premis que organitza l'editorial Saragossa, i que va celebrar la seva cinquena edició el passat dijous 21 de febrer a l'ajuntament de San Martí, no, si voleu una crònica fidel només heu de seguir aquest enllaç fins al blog de l'ARC, on amb les paraules de la Mercè Bagaria i les fotografies de la Núria Claverol i Català podreu assabentar-vos com va anar la gala (que va ser realment bona).

Aquest post simplement és un petit homenatge a una bona amiga, entesa i disposada a aconsellar en qüestions d'escriptura, una persona capaç de fer crítica quan cal, il·lustradora màgica, relataire amb una solvència i lucidesa que ja voldria per a mi, i poetessa dotada d'una força que emparada en la fragilitat externa et desarma i et deixa bocabadat.

La Sílvia amb el seu recull “Estats del metall” es va endur el primer premi en l'apartat de poesia. Aquest reconeixement a més, permet que el poemari es publiqui (cosa que es farà coincidint amb la Diada de Sant Jordi) mitjançant l'editorial Saragossa. Quan arribi el moment ja us en tornaré a parlar.


Sílvia Armangué recollint el Premi i oferint unes paraules al públic.


El rapsode Eduard Miró i Saladrigas recitant el poema Número 3 de la Sílvia.


D'esquerra a dreta: Rafael Poveda guanyador en la categoria de relats, Sílvia Armangué i Jesús Ballaz, guanyador en l'apartat de novel·la.


Podeu trobar més relats i poemes de la Sílvia al web de RC.


D'esquerra a dreta: en Pau, Mercè Bagaria, Sílvia Armangué, Carles Fernández Serra, Empar Sáez, Ferran d'Armengol i Núria Claverol i Català.

*si tot va bé, aquest 2013 potser podreu esbrinar que succeïx quan un relat meu s'encreua amb les il·lustracions de la Sílvia. ^_^

1 comentari:

Igor ha dit...

Aquesta Sílvia és una gran poeta. De les poques que em vénen al cap de tant en tant.
Saluttten.