dijous, 7 de març del 2013

> "Contrafabulario Ilustrado", (novetat editorial).

Crisis? What crisis?, aquesta reflexió donava títol a un àlbum de la banda Supertramp. Corria l'any 1975. Diuen que les grans crisis són cícliques. A dia d'avui tenim crisis de tots els colors i mides: socials, ètiques, polítiques o econòmiques. Un camp tan ampli i que provoca tan patiment, injustícia i desequilibri no es pot ignorar. I això és el que pretén la jove i combativa editorial UNDERBRAIN BOOKS amb la publicació del llibre “Contrafabulario Ilustrado”. Un recull a cura de Patricia Muñiz (autora de “Playroom” i “Corriente Sanguínea”), parit amb la intenció de fer denúncia i deixar constància del naufragi general en el que estem immersos.

“Contrafabulario ilustrado” és un recull de microrelats en el que trobareu una llista llarga d'autors entre els que m'agradaria mencionar a Igor Kutuzov (autor de “Épica Vamurta”, o Natxo Barrau i Salguero per posar un parell d'exemples.

Partint de la base dels microrelats, la il·lustradora i dissenyadora gràfica Maribel Carod, ha elaborat tot un seguit d'il·lustracions que són l'eix i peça vital del llibre, creant un imaginari fosc i carregat de sensibilitat que plasma l'angoixa, la frustració o la desesperació dels relats.


Book-trailer de “Contrafabulario ilustrado”.

Entrevista a Maribel Carod al blog de rtve.es

És un plaer i un orgull participar com autor convidat en aquest recull. Demà dia 08, el llibre sortirà a la venda.
Les presentacions oficials del llibre es faran a:
Madrid, Fnac Callao, 10 de març.
Barcelona, sala Miscelanea, c/. Guardia número 10, 15 de març. A la presentació a Barcelona també hi haurà una exposició amb els treballs de la Maribel Carod.
Esteu tots convidats. ^_^

1 comentari:

Patricia ha dit...

Ganes de que arribi la presentació i que em facis un autògraf al teu meravellós relat.

Petons!