dijous, 18 d’agost del 2016

> Premi Ictineu 2016 – finalistes en la categoria relat original en català



Aquest mes d’agost la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia va donar a conèixer el resultat de la primera ronda de votacions en les quatre categories del Premi Ictineu 2016 (novel·la en català, relat en català, novel·la traduïda al català i relat traduït al català).
En aquesta entrada em centraré en la categoria de "millor relat original en català”, doncs “Verd gasós sobre fons de neu i cendra”, el relat steampunk amb el que vaig participar en l’antologia “Catalunya Mítica”, editorial Orciny Press (2015), ha estat nominat finalista, juntament amb tres relats més d’un total de 77 que es van presentar en la primera fase.



Els quatre relats que han quedat finalistes són:
Compartiu si us plau”, de l’autor i editor Hugo Camacho apareix publicada en el número 17 de la revista Catarsi.
La crida més enllà del temps” de l’autor Henric Herce, apareix publicat en l’antologia “Punts de fuga”, editorial Males Herbes, 2015.
Llers, 1939”, de l’autor Enric Bassegoda, apareix publicat en l’antologia “Catalunya Mítica”, editorial Orciny Press, 2015.
Verd gasós sobre fons de neu i cendra”, Sergi G. Oset, apareix publicat en l’antologia “Catalunya Mítica”, editorial Orciny Press, 2015.







Des del dia dos d’agost i fins l’1 d’octubre s’obre la segona fase de votacions en que pot votar qualsevol persona. El vot popular comptarà com un 50% pel resultat final, l’altre 50% el decidirà un jurat escollit per cada categoria.
En el següent enllaç de la “SCCFF” podeu accedir a la informació de tots els finalistes de les quatre categories i al formulari de votació.



La present edició de l’Ictineu és la segona en que algun dels meus relats accedeixen a la fase de finalistes, l’anterior va ser la de l’any 2013 amb "Alfa i Omega”, editorial Bubok i “Horror al túnel de la Mànega”, número 38 de la revista La Lluna en un Cove. Ho podeu llegir en aquest ENLLAÇ en l’entrada que vaig fer el 11 de setembre del 2013.