dimarts, 25 d’octubre del 2016

> Malsons de gat i Pétalos de acero al cicle: "Ciència-ficció, t’agrada i ho saps".

Tot coincidint amb la celebració de l’EUROCON els dies 4,5 i 6 de novembre a Barcelona, la xarxa de biblioteques ha engegat aquest mes d’octubre una cicle d’activitats coordinades per Álex Vidal sota el títol de ciència-ficció, t’agrada i ho saps amb una programació de xerrades, presentacions de llibres i projeccions de pel·lícules sobre les narratives del fantàstic.
Així mateix la xarxa de biblioteques ha elaborat una guia de lectura d’autors clàssics agrupats per gèneres i una selecció de videojocs i pel·lícules en DVD que estan a la vostre disposició per si voleu aprofundir-hi més. Ho teniu en format ISSUU AQUÍ



(cartell autoria de Marta Torres).

Com autor hi participo amb el recull de relats Malsons de gat escrit a sis mans amb Patrícia Muñiz i Igor Kutuzov, publicat per editorial Hermenaute aquest passat Sant Jordi i del que ja us he parlat en anteriors entrades. Serà el dilluns 31 d’octubre a les 19 h a la biblioteca Joan Maragall, carrer Sant Gervasi de Cassoles, 85. Per a l’ocasió comptarem també amb José A. Bonilla autor de Pétalos de Acero, una novel·la steampunk ambientada en l’Exposició Universal de 1888 publicada per Hermenaute el passat mes de març i que està rebent excel·lents crítiques i, com a mestres de cerimònies, amb els editors Marta Torres i Lluís Rueda.



En la presentació que farem us parlarem dels nostres referents dins de la ciència-ficció, de films i llibres que ens han influenciat, de mestres com H.G. Wells i Jules Verne o de la Barcelona distòpica.

Per acabar, recordar als usuaris de les biblioteques Vila de Gràcia i Josep Miracle de Collserola que Malsons de gat ja està disponible en els catàlegs respectius: AQUÍ





(Malsons de gat a Aladí, cerca de llibres a la xarxa de biblioteques).