dilluns, 24 de setembre del 2012

> XXV trobada Ter-Cat 23-09-12,Vic.

Aquest passat diumenge es va celebrar a Vic la XXV trobada de les Ter-Cat, les tertúlies sobre ciència-ficció, fantàstic i terror promogudes per l'Alícia Gili, l'Eloi Puig i en Menut. En aquesta ocasió l'amfitrió va ser en Jordi Buxaderas i va aplegar un total de divuit participants.

Les Ter-cat són un grup obert, sense cap mena d'afiliació que convida a tothom a sumar-se a les trobades per intercanviar opinions sobre el món del fantàstic en català.

Pel matí vam fer una visita pel casc antic de la ciutat i parada obliga per prendre un vermut i començar la xarrada i els debats que van girar al voltant de les novetats i els clàssics de gènere en literatura i cinema, el projecte Verkami de la revista Catarsi i les votacions del Premi Ictineu d'enguany.

Després del dinar, en Carles Alonso ens va presentar “El Ploramiques”, llibre en edició bilingüe publicat mitjançant Verkami. Us deixo l'enllaç al bloc d'en Carles on trobareu més informació d'aquest interessant projecte de ciència-ficció.

el ploramiques

A la trobada també vaig tenir ocasió de presentar “Paràsits Mentals” i llegir algun dels microcontes que més incideixen en la besant de gènere del llibre.





Us deixo el petit recull de micro tweets que vaig penjar amb motiu de la trobada.



Un cop feta la fotografia oficial ens vam acomiadar fins el pròxim 24 de novembre, on ens trobarem de nou pel lliurament de premis Ictineu a la biblioteca Tecla Sala.





4 comentaris:

Unknown ha dit...

Un dia rodó, va estar genial!!!
per cert, molt divertits els micro tweets ;)

Unknown ha dit...

per cert, el "cartell" improvisat està genial!!!
la perspectiva de de la foto és genial, i la textura de colors que has escollit és perfecta ;)

La Meva Perdició ha dit...

Doncs respecte a la fotografia ha sigut tot una mica de sort amb el photoshop, eh, que jo no controlo gaire ;D

Unknown ha dit...

ja es veu ja... ^O^