dissabte, 1 de juny de 2013

> Punts de llibre per “Paràsits Mentals”.

Amb en Joan Gausachs i Marí he tingut el plaer de coincidir en llibres d'autoria conjunta com “Garbuix de Contes” (Meteora 2010), “Criatures fantàstiques” (Meteora 2011), o “Les Estrelles” (Meteora 2013).
Molts dels relats d'en Joan els podreu trobar també al portal de Relats en Català.
A més a més de ser un relataire amb una bona producció i de qualitat, una persona de conversa enriquidora i reposada i un caràcter obert i sincer, en Joan dissenya de forma artesanal punts de llibres que personalitza i regala de forma desinteressada quan algun dels seus amics, o l'associació de l'ARC publiquen un nou llibre.

Quan coincidim en algun acte literari o presentació sempre acabem parlant de punts de llibre, doncs en sóc col·leccionista. L'últim cop que ens vam trobar, en Joan em va donar aquest gran regal que veieu a les fotografies: els seus punts de llibres, personalitzats ara, pel meu recull “Paràsits Mentals”.

Hi han un total de 25 de diferents colors. La millor manera d'agrair-li a en Joan el seu present, penso, és compartint-lo amb vosaltres. Si disposeu d'un exemplar de “Paràsits Mentals” i voleu el vostre punt de llibre, feu-m'ho saber i us el faré arribar com sigui. Si no teniu el llibre, però col·leccioneu punts de llibre també el podeu demanar. Això sí, només us demano que després m'envieu una fotografia on surti el punt de llibre. Promoció vàlida fins esgotar existències. ^_^

Gràcies Joan.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Són d’agrair les teves amables paraules... Per un moment he pensat que parlaves d’una altra persona.
Gràcies, Sergi, i ens “veiem” per R.C.
—Joan—