diumenge, 20 d’abril del 2014

> “Ser la nosa”, recull poètic del col·lectiu “Inversos”

“Ser la nosa” és un poemari d’autoria conjunta organitzat mitjançant una convocatòria oberta, una crida, del col·lectiu “Inversos” a reu dels Països Catalans per tal que a través del vers o qualsevol altra forma poètica la paraula esdevingui una eina de canvi en la lluita per acabar amb les desigualtats i l’abús de poder. Tal com deia una cita d’en Blai Bonet a les bases de la convocatòria:

“L’escriptor té l’obligació de fer d’oposició al poder”.

El llibre en que participo juntament amb els autors Jordi Nortes, Mari Carme Rafecas, Lucía Sánchez Saornil, Carmina Malagarriga, Simón Vázquez, Agus Giralt, Salvador Palerm, Aina Torres Rexach, Pep Antoni Roig, Fèlix Casanelles, Pep Garcia Gallofré i Jordi Hill Montes estarà disponible per aquest Sant Jordi i es podrà comprar a la parada de Sant Jordi del Casal popular de Vilafranca i a les llibreries de la ciutat. Els guanys obtinguts amb la seva venda es destinaran a la Coordinadora Antirepressiva del Penedès.

El llibre està dedicat al music Pablo Hasél, el raper recentment condemnat a dos anys de presó acusat d’enaltiment al terrorisme pel contingut de les seves lletres.



convocatòria del concurs d'Inversos

En el recull jo participo amb “Bombes de microfragmentació d’accionament retardat”, deu microficcions on dono la meva visió sobre la immigració il·legal, la pobresa cada cop més estesa, la corrupció i el paper de la banca i els polítics i la seva responsabilitat en tot el patiment social que provoquen amb les seves actuacions.

El llibre serà presentat dimecres 23 a les 18:00h de la tarda al claustre de Sant Francesc, carrer Sant Pere número 3, Vilafranca del Penedès i, posteriorment, en altres poblacions en diferents lectures conjuntes.

Si us interessa adquirir un exemplar de “Ser la nosa” també me’l podreu encarregar a mi. El preu del llibre és de 12,-€.