divendres, 18 de desembre del 2015

> Revista Lemúria número 2 "desigualtats"





La revista Lemúria dedica el seu número 2, publicat aquest mes de desembre, a les desigualtats que produeix la distribució neoliberal de la riquesa, accentuades, aquests darrers anys, per la crisi global. En format de lectura ISSUU i il·lustració de portada d’Empar Sáez podeu gaudir de 64 pàgines repartides en dos grans blocs:
Un primer apartat d’articles: els d’opinió de Miquel Mur o de Aleida López, o els que es centren en l'obra d'un artista: Helena Bonals analitza quatre llibres de Maria Vilanova i Vila-Abadal, Albert Aivalà repassa la figura del cineasta nipó Yasujirô Ozu i Eduard López Mercadé ens parla del músic Miquel Vilella i de les seves lletres.
Obro l’apartat de creació literària amb “Les coses lletges”, una col·lecció de set minificcions inèdites de mirada crítica desencantada i sorneguera sobre l’entorn social i polític actual. Empar Sáez ofereix un tast del seu poemari “Dona i Ocell”, Conxita Jiménez participa amb les seves “Instàntanies”, i tanquen aquest segon número anual, Eduard López Mercadé, aquest cop amb un relat amb il·lustració de Silvia Armangué i Montserrat Aloy “Cantireta” amb el microrelat “Calvari”.

llegir revista lemúria #2