diumenge, 11 de desembre de 2016

> HIPERMATRÒNIC presentació a la Chronos i signatura de llibres a l'Atom Fast MarketFinalment ha arribat el gran dia: dissabte 17, a les 12.00h, a la llibreria Chronos presentarem, de forma oficial, Hipermatrònic, l’hiperbreu que va sorgir de l’espai profund (111 minificcions per a freaks malalts del fantàstic).
La presentació del llibre anirà a càrrec d'Hugo Camacho (editor d’Orciny Press) i dels autors Susana Camps Perarnau i David Roas.
A més a més, aprofitant que la Chronos compleix el seu segon aniversari, a partir de les 13:00h s’oferirà un vermut al que també esteu tots convidats.(com arribar a la Chronos)

De totes maneres recordar-vos que podeu adquirir (fins el dia 12) l’Hipermatrònic en prevenda a la pàgina d’Orciny Press: AQUÍ, exemplar signat, amb un 5% de descompte, l’enviament gratuït i, de regal, Micromatrònic, un minillibre amb contingut extra.Micromatrònic

si seguiu el següent enllaç: AQUÍ accedireu a l'entrada de l'esdeveniment d'Orciny Press.

I diumenge 18, se celebrarà la segona edició de l’Atom Fast Market, un mercat en el que podeu trobar el treball d’il·lustradors, fanzines i editorials independents. L’entrada és gratuïta i obrirà tot el dia. De 11:00h a 14:30h em trobareu a l’estand d’Orciny Press signant exemplars d’Hipermatrònic.

L’espai Milà (Vila de Gràcia)
Carrer Josep Torres, 28 – Vila de Gràcia.
Metros: Verdaguer – Fontana – Diagonal(cartell del segon Atom Fast Market)L’Hipermatrònic a Orciny Press:
La nostra novetat del mes de desembre ve de la mà de Sergi G. Oset i porta per títol: Hipermatrònic, l’hiperbreu que va sorgir de l’espai profund. 111 minificcions per a freaks malalts del fantàstic.
Efectivament es tracta d’un recull de microrelats de temàtica fantàstica que juguen amb les referències que tot aficionat a aquest tipus de temàtiques gaudirà amb frenesí.
El llibre, a més, ve prologat per l’incombustible Sebastià Roig. El disseny de la coberta és obra de Pol Abran de Branca Studio.