dissabte, 7 de gener del 2017

> Hipermatrònic (primeres passes)



El passat dissabte 17 de desembre, tot coincidint amb la celebració del segon aniversari de la llibreria Chronos, vam presentar Hipermatrònic, l’hiperbreu que va sorgir de l’espai profund (111 minificcions per a freaks malalts del fantàstic), recull de microficcions positròniques que he publicat dintre de la col·leció Tar de l’editorial OrcinyPress. Per l’ocasió vam comptar amb Hugo Camacho, editor d’Orciny i amb els autors Susana Camps i David Roas que van fer una lectura d’algunes de les microficcions positròniques que apareixen en el llibre. Aquí teniu el vídeo de la presentació (a càrrec de Gonzalo Rodríguez, llibreter de la Chronos):



El dia següent vaig participar en una signatura del llibre que OrcinyPress havia organitzat a l'estand que tenia a l’Atom Fast Marquet. L’Atom Fast Marquet està organitzat per en Bouman, també editor i lligat al món dels fanzines i del còmics amb Underbrain MGZ. La present edició era la segona d’aquest esdeveniment anual i independent que es celebra a la Vila de Gràcia. Aquí teniu unes fotografies:




(amb Ignacio J. Borraz, Sergi Álvarez, Hugo Camacho, Lluís Rueda i Pol Abran)


(Hugo Camacho, Sergi G. Oset i Ricard Millàs)

Dilluns 19 tocava agafar els ferrocarrils catalans i pujar a Sabadell. El motiu: Quimèric, el programa de ràdio dedicat al fantàstic i la ciència-ficció, dirigit i presentat per Karen Madrid i Alfons Mallol a Ràdio Sabadell 94.6 m’entrevistava per xerrar de la publicació de l’Hipermatrònic. Aquí podeu escoltar el podcast del programa:





I aquí teniu el podcast de l’entrevista que van fer a Hugo Camacho, editor d’Orciny la setmana següent:



(Hugo Camacho entrevistat per Karen Madrid i Alfons Mallol)

Per últim, deixar l’enllaç de la primera ressenya de l’Hipermatrònic apareguda, el 19 de desembre, al blog desdeOtranto d’en Toni Herrero:
ressenya d'Hipermatrònic, l'hiperbreu que va sorgir de l'espai profund