dissabte, 23 de setembre de 2017

> Els Híbrids Minvants – presentació a llibreria ChronosDijous 28, a la llibreria Chronos, carrer de Roger de Flor, 237, a les 19:30h es presenta Els Híbrids Minvants, el primer recull de microrelats del balaguerí Edgar Cotes i Argelich. Em fa una il·lusió especial poder participar en aquest acte juntament amb Alícia Gili, editora d’Edicions SECC, Hugo Camacho, editor d’Orciny Press i prologuista del llibre i el propi autor amb el que m’uneix complicitat i afinitat per les formes breus i el microrelat intertextualitzat.
Els Híbrids Minvants, que compta amb unes il·lustracions molt encertades autoria d’Anna Sanjuan i Llorens, és un recull treballat, sense complexes, fresc i assaonat amb referents literaris del gènere que el converteixen en un exemple magnífic del que pot donar de sí la suma del fantàstic i el nanoconte.
Si voleu fer un tast de per on van les coses podeu obtenir a Lektu, en format digital i a preu social, Els Híbrids encara més minvants, el germà petit amb contingut extra i original.

Els Híbrids Minvants a la pàgina d’Edicions SECC
La màgia de les lletres – el racó literari d’Edgar Cotes i Argelich