dilluns, 16 d’abril del 2012

> Lectura de "La mort del corredor de fons", d'en Jordi de Manuel.El passat diumenge 15 d'abril vaig tenir l'ocasió d'assistir a la lectura de passatges de “La mort del corredor de fons”, d'en Jordi de Manuel al bar l'Astrolabi, al barri de Gràcia.

No podia deixar d'anar: la blocaire, investigadora, filòloga, animalista, escriptora i bona amiga (entre altres moltes coses) Anna Villalonga presentaria l'acte, compartint lectura, i anècdotes de l'autor i la seva obra.


L'acte dut a terme amb acompanyament musical i en “petit comitè”, va ser una oportunitat única de descobrir el nou llibre del Jordi en un ambient relaxat, intim i fantasiós adient amb la lectura, donat pel marc del mateix Astrolabi i els impulsors de la trobada.

Al voltant d'una bona cervesa vam descobrir a través de la rialla fresca de l'Anna, i la veu pausada i tranquil·la del Jordi, coses com: què pot amagar una caixa de pizzes, de la importància de portar una pistola per un policia, el perquè una navalla és diu Lola, o que a Collserola es pot trobar un peu mig enterrat.No faré aquí una ressenya d'aquest llibre d'intriga i suspens amb tocs fantàstics, no, per això millor us deixo l'enllaç al bloc de l'Anna, que en fa una molt bona feina:

ressenya a: a l'ombra del crim

Aquest cop els àudios que penjo no tenen molt bona qualitat (es van fer de manera clandestina i amb pocs mitjans), però són un petit tast de com va anar la cosa.Per cert l'Anna i en Jordi sincronitzen amb una empatia tan perfecta (cosa evident a la presentació), que fins i tot fan anys el mateix dia, avui per ser exactes (encara hi sou a temps de felicitar-los). Jo per la meva part ja ho fet per regalar-nos tan bona estona.A continuació us deixo els enllaços amb més informació:

La pàgina web del Jordi:
web d'en Jordi de Manuel

Enllaç a Edicions 62:
edicions 62 - la mort del corredor de fons

El bloc de l'Anna:
a l'ombra del crim

L'autoria de les fotografies correspon a la Núria Claverol i Català (a qui agraeixo que les hagi cedit per aquest post:
Núria Claverol i Català

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Va està genial, moltes felicitats Jordi i Anna per la presentació ... i per l'aniversari
petonets

...i gràcies Sergi pel magnífic treball
muacky

Anna Maria Villalonga ha dit...

Ostres, Sergi, no tinc paraules per agrair aquest amable article. Realment, ens ho vam passar molt bé. M'imagino que el Jordi estarà molt content, com jo.
Moltes gràcies, amic. I gràcies, Núria. Sou genials!

Patricia ha dit...

Quina sort, quina festa!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Oh, com m’ha agradat! És una mica com ser-hi. Gràcies, Sergi!!!

Anna Maria Villalonga ha dit...

has sentit l'àudio, Shaudin???

Anna Maria Villalonga ha dit...

has sentit la veu, Shaudin?

La Meva Perdició ha dit...

Recull de les fotografies de l'acte al bloc de la Núria Claverol i Català:
http://nuriaclaverolicatala.blogspot.com.es/2012/04/lectura-de-la-mort-del-corredor-de-fons.html

La Meva Perdició ha dit...

ressenya de l'acte al bloc: a l'ombra del crim:
http://alombradelcrim.blogspot.com.es/2012/04/lectura-de-la-mort-del-corredor-de-fons.html?spref=fb

Anònim ha dit...

Quina enveja més sana us tinc, amb aquestes reunions de negrots ! feu una cara de satisfacció ! m'en alegro moltíssim ! Tura.