dilluns, 18 de febrer de 2013

> PARÀSITS MENTALS a la ràdio, (entrevista al magazín “Petit Comitè”).

Dissabte 16 de març a les 16:00h, vaig tenir l'ocasió de presentar el recull de microrelats “Paràsits Mentals” dins la secció “Poesia ets tu”, del magazín cultural “Petit Comitè”.
“Petit Comitè” s'emet a les sintonies de “Ràdio Voltregà”, al 107.8 FM i “Ràdio Ona”, al 107.4 FM, els dissabtes a les 16:00h i en redifusió els diumenges a les 19:00h.

L'encarregada de la secció “Poesia ets tu” és la Bruna Generoso Miralpeix, reconeguda autora que va publicar el recull poètic “On has deixat la veu?” (Viena Edicions), l'any 2011.
La Bruna, juntament amb la Marta Culí i el Sergi Marcos (recordeu el nom d'aquest sorprenent creador d'haikus), em van sotmetre durant 13 minuts a un tercer grau, on vam parlar de microrelats, punk, muses, projectes futurs i altres disbauxes. La experiència va resultar per a mi del més gratificant i divertit.

Aquí teniu en format àudio el resultat d'aquesta entrevista on també trobareu la lectura d'un dels micros de “Paràsits Mentals”. Que vagi de gust!Petit Comitè a facebook: "Petit Comitè"

2 comentaris:

Setècel ha dit...

Va ser un plaer.Repetirem! Gràcies pel qualificatiu sorprenent, que entenc com a cosa positiva i inesperada.
Que no ens manquin mai les paraules!
Sergi Marcos.

Mps Landino ha dit...

Molt bona entrevista! El llibre em va encantar. És força complicat fer bons microrelats, i tu ho fas molt bé.