diumenge, 28 de setembre del 2014

> Entrevista a Rac 1 i "Jet lag"

Ahir, dissabte, em van entrevistar al programa “La primera pedra” de Rac 1 a l’apartat del programa “Llibres i lleure”. En el podcast que veieu a continuació podreu escoltar la conversa que vaig mantenir amb Marta Esparza i Jordi Margarit, els presentadors d’aquest espai, sobre “Paràsits Mentals”, el meu primer llibre de microrelats.



Tot aprofitant que ahir, el president de la Generalitat signava el decret de la convocatòria per la consulta del 9-N, Marta i Jordi em van demanar que fes un microrelat inèdit que fotografiés la situació del moment segons el meu parer. El resultat va ser “Jet Lag”, la minificció que vaig llegir per antena i que reprodueixo a continuació:

Jet lag

El president del Govern és llevà amarat de suor, aclaparat. No es podia esborrar aquella imatge del cap: el seu homòleg català, abillat amb una faldilla de quadres escocesos i envoltat per l’ombra de milions de votants. Per uns segons confusos, s’afigurà que, fins i tot, els carreus mil·lenaris de la Gran Muralla, li trontollaven sota els peus, com si fossin els d’un gegant de fang.



4 comentaris:

Igor ha dit...

Bonísssim! També el Jet Lag! Ostres Sergi, felicitats. A més, em sembla molt bona maniobra per donar a conèixer els Paràsits.
Ja em comentaràs, oooh!!!!

sergi g. oset ha dit...

Gràcies per el comentari, senyor Kutuzov. Celebro que t’hagi agradat.
Em de xerrar aviat, davant d’una cervesa ben fresqueta 

Unknown ha dit...

moltes felicitats!!!
va estar genial ^o^

sergi g. oset ha dit...

Gràcies Núria jo també ho vaig disfrutar.
Petons ^_^