dilluns, 12 de setembre de 2016

> Indie-Book Mafia (vídeo 1)Avui us presento el primer vídeo de “Indie-Book Mafia”. Col·lectiu d’il·luminats? Banda d’emprenedors? Qui s’amaga sota aquest nom i el més important: són perillosos per la societat o per a ells mateixos?
Doncs situem-nos. Recordeu a “A-Team”? aquella sèrie de TV en que un grup de mercenaris renegats ens visitaven cada tarda per donar-nos la tabarra amb les seves aventures? Ara canvieu els puros del coronel Hannibal, l’armament de pega i els trastos que construïen per... llibres!!! I tindreu una idea aproximada del que us parlo. “Indie-Book Mafia”, està format per uns quants escriptors, guionistes, editors independents i, fins i tot, algun llibreter al que hem enganyat per que col·labori en aquesta aventura.
I quina és la proclama de “Indie-Book Mafia”? dons de moment una de molt senzilla: demostrar que els llibres no són cars. Aconseguirem el nostre objectiu? Ens tancaran el canal de YouTube? Això ho anirem descobrint en els successius capítols que es penjaran cada setmana.Per obrir boca aquí teniu el primer vídeo. En el mateix hem participat:
Sergi Álvarez (escriptor, guionista).
Hugo Camacho (editor, escriptor).
Ignacio J. Borraz (escriptor, activista literari).
Manuel Gris (escriptor, activista literari).
Ricard Millàs (editor, escriptor).
Rubén Guallar Lajara (escriptor).
Iván González (escriptor).
Sergi G. Oset (escriptor).

Si voleu saber com continua aquesta història subscriviu-vos al canal YouTube de “Indie-Book Mafia”.