dilluns, 9 d’abril del 2018

> "Monstruari" a La Font de Mimir (dissabte 14 d'abril)



Aquest dissabte 14, a les 13:ooh presentem Monstruari a la llibreria La Font de Mimir, carrer Costa i Cuixart, 5.
El llibre és un recull de relats publicat per Edicions SECC en el que participem diversos il·lustradors i autors. La presentació anirà acompanyada d’un vermut.
Us hi esperem!

Informació de l’acte

Uns monstres poderosos s'han apropiat de les veus dels i les autores d'Edicions Secc. Voleu veure de primera mà aquestes possessions infernals i escoltar les veus d'aquests monstres? Doncs veniu al Pica Pica lector, on cada monstre ens farà cinc cèntims de la seva biografia amb les veus de Sergi G. Oset, Hugo Camacho, Ferran d'Armengol, Mercè Bagaria i Gemma Solsona.
Compartirem amb els nostres monstres aliment per l'ànima amb les seves històries amb el llibre el Monstruari i pel cos, que farem una mica de pica pica! Monstruari, construcció entre mostrari “col·lecció de mostres”, i monstrum, “prodigi, avís dels déus”.
Doncs això, aquest recull és un avís dels déus, un prodigi de la ment de deu autors i autores que us mostraran éssers extraordinaris per diferents raons, algunes terribles, i algunes magnífiques.
Mirant sota el llit els autors i autores d’Edicions Secc han trobat un bon grapat de monstres a la nostra mitologia, serpotes, bèsties, gegants i altres feristeles que en temps passats eren als nostres boscos, a les nostres muntanyes, als nostres pobles i que ara sembla que han desaparegut.
Compte amb la màgia, la foscor i el terror, mai no pots estar segur que han desaparegut... només que ara són més difícils de percebre!





Aquesta és la preciosa il·lustració autoria de Meritxell Ozcáriz per Regressió (descens a Antúvia), el relat amb el que participo.