diumenge, 26 de maig del 2013

> El Petit Víctor F. (III Concurs de Microcontes Bla Bla).



El petit VÍCTOR F.

Gras i antipàtic cada dia és trending topic al Gossip i a l’Informer. De nit somia que es fabrica un amic a mida. Sap que se’n sortirà.

III Concurs de Microcontes Bla Bla.

Un any més, (i aquest n’és el tercer), es posa en marxa el “Concurs de microcontes Bla Bla”. El concurs es desenvolupa dins el marc del Festival de Narrativa Oral que organitza la població de Vallfogona de Riucorb.
La convocatòria del concurs es fa a través d’un esdeveniment obert a Facebook on tothom pot participar. Els relats són de temàtica lliure i han de tenir una extensió que no superi els 150 caràcters (títol inclòs).
Aquest any, com en les dues ocasions anteriors també participo. L’any passat vaig guanyar el tercer premi amb “Vermell, parell, guanya”, inclòs posteriorment en el meu llibre “Paràsits Mentals” (Bubok, 2012).
En aquesta ocasió em presento amb “El petit Víctor F.”, un microrelat on em pregunto quines serien les motivacions que a dia d'avui portarien a en Víctor Frankenstein a crear un esser viu a partir de membres morts i en com poden ser de destructives les xarxes socials a l’adolescència.

Per accedir a la final del concurs es fa una primera ronda de votacions populars. Si us agrada el relat, seguiu l’enllaç que hi ha a continuació i feu un “M’AGRADA” en el meu relat. Que vagi de gust. ^_^

Per votar a "El petit Víctor F."