dimarts, 10 de desembre del 2013

> Propera CFFTE III, el 25 de gener 2014!!!



L’equip de treball de “Reducte Alienat” ja us podem anunciar que tenim data per la propera trobada de la “CFFTE”, la jornada dedicada a la Ciència-ficció, Fantasia i Terror Eclèctic en Català. Aquesta edició (la tercera), la durem a terme a Montcada i Reixac, en concret a la biblioteca Elisenda.
Anoteu bé la data del dissabte 25 de gener, doncs, en horari de matí i tarda tindrem un munt de conferències, taules rodones, mostra de llibres, sortejos, concurs de microrelats i exposició d’il·lustradors a més d’oferir una nova presentació del número 13 de la revista Catarsi, dedicada al V Premi Ictineu 2013.

A més a més, fem coincidir aquesta CFFTE amb la XXXI trobada de les Ter-Cat, així que al migdia també hi haurà un dinar de germanor al que podeu apuntar-vos i xerrar de tot allò que vulgueu amb autors i ponents.


(teaser per Hugo Camacho)

De moment no desvetllaré moltes més coses. Si que us puc avançar que, com artista il·lustradora del cartell de l’esdeveniment, aquest cop tenim la sort de comptar amb el treball (inspirat en l’obra de Monet)de Magda Revetllat, al seu blog, "Desde mi taller" podeu gaudir amb molts exemples de la seva feina, i que, entre els ponents, tindrem a en Xavier V. Inglada de Bloguillibres per parlar-nos de l’estat de la novel·la pulp catalana i a l'autora Sònia Boj (guanyadora de la segona edició del premi Ictineu l’any 2010 en categoria de conte fantàstic) a la taula rodona, per posar només uns exemples.

Per seguir l’actualitat, les notícies i totes les novetats sobre la CFFTE III només heu de seguir l’enllaç de Reducte Alienat.