dimecres, 31 de març del 2010

> La mort d'en Pat Jennings. Capítol 3.


Magatzems de la companyia Internacional Moon-Wong, un hangar del moll mercant cinquanta-quatre.
La Mandy Clark, espera impacient, envoltada de muntanyes de farcells etiquetats en mandarí, i dels sicaris del misteriós Sr. Wong, cap d'una de les triades més influents vingudes de Hong Kong.
Al fons de la nau, una cadira de fusta amb dibuixos de dracs. Unes veus comencen a entonar una lletania taoista rere unes pesants cortines. Un perfum de vainilla i sàndal comença a omplir l'estança.
Un home amb pantalons i armilla de seda negre s'asseu a la cadira. Porta casquet circular i el cabell recollit en una trena, uns bigotis prims, engominats, les ungles extremadament llargues. Els seus trets facials queden amagats pel fum d'una tassa de té. Michael Wong, espera en silenci.
- Sr. Wong, he fet la meva feina, tal com hem va demanar. El deute d'en Frankie amb vostè està saldat. Li prometo que marxarem avui mateix, no li causarem més problemes. La Mandy fa una inclinació amb el cap, intentant mostrar-se respectuosa i mantenir la calma.
Michael Wong pica de dits i un sicari s'apropa amb un cistell de vímet. Wong dona una puntada, i el cap d'en Frankie, roda fins els peus de la Mandy, que tremola de ràbia i por.
- Una mala elecció, enamorar-se d'un trampós, Ms. Clark. I sense mirar a ningú en concret, - elimineu-la, que no quedi rastre. Diu abans de marxar. La salmodia religiosa puja de to i es barreja amb el so dels ganivets esmolats.

Resum dels capítols anteriors.

Patrick Jennings, investigador privat, és assassinat al seu despatx per una misteriosa dona. El cos es descobert per la jove secretaria, la Betty. Quan la policia s'endú el cos de l'escena del crim, arriba el soci i amic d'en Pat, en Waylon Cash.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

nous personatges!!!

ricderiure ha dit...

una mica tard... però tots els capítols seguits... m'enganxo a la teva història!

a partir d'aquí sembla que es posa dur...
caps rodant!