dimarts, 24 de setembre del 2013

> "It's a Wonderful life" al "Top Ten" de lectures de RC

No sé com ho he aconseguit, (bé, sí, gràcies a tots vosaltres), però “It’s a Wonderful life (Distorsionant Frank Capra)”, el relat guardonat amb el tercer premi al III Concurs de microrelats a la Ràdio ARC 2012-2013, acaba de pujar fins el número 10 del rànquing de relats més llegits de “Relats en Català”, amb 35.437 lectures, just per sota de “Celsius 233” de l’Home Fosc (guardonat amb el mateix premi, al mateix concurs).
Val a dir, que tots els relats guanyadors d’aquest Concurs n’han sortit ben parats respecte a l’augment de lectures: “Sé que vindrà” d’en Toni Arencón, guardonat amb el segon premi, està situat en vuitena posició, i el relat guanyador del concurs, “Greix”, de Sílvia Armangué, en cinquena posició.
Si tinc en compte que la mitjana de lectures dels meus relats a RC és de 350, i els més llegits arriben a les 800 lectures, podeu imaginar com n’estic de content amb aquesta dada.

Gràcies doncs, als visitants, als lectors i a qui ha deixat un comentari o una crítica a “It’s a Wonderful life (Distorsionant Frank Capra)”.

2 comentaris:

microfragments ha dit...

Has estat especialment inspirat en aquest relat (Crec que ho estàs habitualment, però a mi, almenys, m'ha agradat molt la història).


Vicent

sergi g. oset ha dit...

microfragments: Ha, ha, algun cop sona la flauta, sí.
Gràcies pel teu suport a aquest relat Vicent. ;)