diumenge, 30 d’octubre del 2016

> Castanyada literària a preu de saldo



Si vols celebrar la castanyada amb un bon grapat de lectures fosques que et provoquin un calfred de terror i et deixin una sensació d'angoixa i no pots fer una gran despesa o bé vols augmentar la teva biblioteca de llibres electrònics amb una selecció eclèctica et proposo alguns dels títols següents, llibres o antologies en els que he participat:



Malsons de gat, llibre de relats foscos i de distòpies escrit amb Patrícia Muñiz i Igor kutuzov, publicat aquest any per editorial Hermenaute.



Alfa i Omega el relat Z que vaig publicar l’any 2012, finalista del premi Ictineu 2013 en la categoria de millor relat escrit en català i inspirat en Nova Sico, l’àlbum de rock progressiu de la banda Midnight Zombie Alligator.



Calabazas en el Trastero: Aparecidos, publicada per Saco de Huesos Ediciones l’any 2015. Una selecció de tretze relats de fantasmes, esperits i apareguts.



Los papeles perdidos de Stephen King, antologia de microrelats dedicats a l’autor de Maine publicada per James Crawford Publishing l’any 2015. El pagament per la descarrega del llibre és social.



#Cuentos Breves de Terror Hispanoamericanos, vint-i-quatre contes curts de d’autors hispanoamericans recopilats per l’equip de @TeCuentoUnTweet i publicat l’any 2014.

Que vagi de gust i bona castanyada!