Edicions SECC, editorial independent de recent creació, acaba de publicar els seus dos primers llibres en un curt espai de temps. El primer va ser El Camino de los Ancestros, novel·la situada en un món fantàstic on la màgia és un bé valuós i escàs. El llibre està escrit a quatre mans per Alícia Gili i Carlos Castro i es va presentar el passat 8 d’octubre a la llibreria Chronos. La segona novetat és Històries de les Terres Albes i altres narracions fantàstiques, recull de relats que combinen la fantasia, la ciència-ficció, el Bizarro i el terror, a càrrec dels autors Alícia Gili, Sílvia Romero, Carlos Castro, menut i jo mateix. La il·lustració de la coberta és de Laia Martí i les il·lustracions interiors són autoria de Laia Martí, Txell Ozcáriz i Bernat Gómez.
Tots i que els assistents a la Ter-Cat celebrada el passat dia 16 a Torrebesses ja van poder tenir un primer tast d’aquest recull, la presentació oficial del llibre es farà el dimecres dia 02, a les 19:00 hores a la llibreria Chronos, carrer Roger de flor, 237. En aquesta presentació Alícia Gil, editora d’Edicions SECC i autora del relat Coll Blanc, Hugo Camacho, autor del relat Transcomunicació bovina i jo amb el meu relat En una galàxia poc llunyana (relacions simbiòtiques disfuncionals) parlarem de com s’ha gestat el recull i els relats inclosos.
La segona presentació està prevista per dissabte 26 de novembre a les 18:00 hores a TUUULIBRERÍA, carrer Planeta, 17, Vila de Gràcia amb la presència d’Alícia Gil, Txell Ozcáriz, Hugo Camacho, menut i Sergi G. Oset.
En una galàxia poc llunyana (relacions simbiòtiques disfuncionals) és un relat que es pot incloure dins del gènere Bizarro (Bizarro en català?) que narra l’arribada accidentada (i no desitjada) d’un funcionari de presons a un món que no és el seu. Kevinvonnegut és un tipus desequilibrat que oscil·la entre la depressió i l’eufòria, entre el patiment emocional i una total manca d’empatia i sensibilitat; consumidor de tota mena de drogues i beuratges d’alta graduació alcohòlica i obsés sexual compulsiu. Per postres té la capacitat d’enllaçar-se simbiòticament amb altres éssers i dominar-los com si fossin titelles. Ah, sí, i pertany a la família dels rosegadors.
El relat no deixa de ser un homenatge a diversos referents culturals del cinema i la literatura com Star Wars, Planet of The Apes, Zardoz, From Dusk Till Dawn o Mad Max, actors com Chuck Norris, programes televisius com Cuarto Milenio, clàssics de l’anime japonès com Mazinger Z o autors de culte com Kurt Vonnegut tot, en un entorn molt proper a la nostra realitat i al nostre país.
Aquí us deixo el començament del relat amb un parell de cites de cançons del grup Buckcherry i de David Bowie que donen alguna pista de per on va el relat.
(Aquí teniu el començament del relat amb un parell de cites de cançons del grup Buckcherry i de David Bowie que donen alguna pista de per on va el relat).
Us esperem a les presentacions que ja hi han programades.
Comprar el llibre AQUÍ
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada