diumenge, 18 d’abril del 2010

> La mort d'en Pat Jennings. Capítol 6.


Waylon deambulava tapat amb la gavardina, pels carrers principals. Els llums de neó dels locals de moda desfilaven sobre el seu cap. El “Roxy”, “Copacabana”, “Flamingo's”, en tots s'aturava per repartir uns dòlars o amenaces entre els seus contactes. Desprès van venir locals més problemàtics, com el “Dices” o el “Lips”. La nit s'esmunyia en un núvol d'alcohol, sirenes i cotxes que es perdien en la foscor. Es va encaminar cap “Chinatown”. Poca informació va poder treure dels antres d'opi, bordells i soterranis on es jugava al poker. El barri xinès era un mon hermètic, ple de secrets. La vida d'un home allí no valia gaire. Va esbrinar que Jennings havia topat amb quelcom massa gran. S'havia ficat en els assumptes d'un peix massa gros i l'havien tret de circulació.
A les quatre de la matinada la Mae Lin, va rebre una trucada d'en Waylon. Va tenir que anar a recollir-lo al General Hospital. Uns pinxos li havien clavat una bona pallissa. Quan ella va arribar, ja se li havia passat gran part de la borratxera, però estava fet un nyap.
- Demà tindràs una bonica cara, rei.
- Hola princesa. Va somriure, però el talls, deformaven la cara en una ganyota. - Només són unes costelles trencades, unes hores dormint i demà estaré com nou. El va tenir que ajudar a posar-se dret.
- Nano, aquesta nit no hem serviràs per gaire.
- Done'm uns minuts princesa.
Quan el va asseure al cotxe, ja dormia.

Resum dels capítols anteriors.
La Mandy Clark, assassina a sou, arriba a la consulta del Dr. Brossman, aquest li cura les ferides causades pels sicaris de Michael Wong.




4 comentaris:

◊ dissident ◊ ha dit...

El que jo dic, el Waylon és un fatxenda. Esperarem a veure com li queden les costelles.

Bona nit.

Ada ha dit...

Què li haurà passat a Pat Jennings? Com per a sortir a passejar per "Chinatown"... Mare meva!

Patricia ha dit...

Carai què emocionant que està això. Em quedo amb ganes de saber tot el que ha passat i el que passarà.

Salut!!

Unknown ha dit...

On es va ficar en Jennings per acabar al forat? de ben segur que en assumptes força obscurs e intrigants...

Pobrets la Mandy i en Waylon, els atonyina tothom!!!!