dimecres, 20 de juny del 2018

> Visions del purgatori – presentació al Hemp Museum



Visions del Purgatori
Segons la tradició catòlica, el Purgatori és el lloc on van les ànimes que han pecat però que encara poden ser salvades, una avantsala de l’infern que, sovint, s’assembla molt a la nostra terra. En aquest volum, deu escriptors ens ofereixen les seves particulars i originals visions del Purgatori, que van des de la versió en videojoc a la conspiració reptiliana per destruir el món; des de la perpètua repetició d’un malson a la supervivència en un món postapocalíptic poblat per zombis, passant pels vampirs i la seva vida eterna entesa com a condemna, o per la insatisfacció delirant que es respira en llocs tan reals com una clínica de cirurgia estètica.
Autors: Anna M. Villalonga, Albert Pijuan, Joan Ferrús, Gemma Martí O'Toole, Sebastià Jovani, Anna Carreras, Iñaki Rubio, Cristian Selvas, Sergi G. Oset i David Gálvez.

Presentació oficial
Demà per la tarda, a les 19.30 presentem oficialment Visions del Purgatori al Hemp Museum, carrer Ample, 5 (metro Liceu o Drassanes).
Comptarem amb els autors Sebastià Jovani, David Galvez, Iñaki Rubio, Cristian Selvas, els editors de Males Herbes i el director del Cryptshow Festival.
T’ho perdràs?